Печена кефаль з овочами – смачне і пікантне блюдо до вашого столу!
Інгредієнти
Сіль морська – за смаком | |
Кефаль – 1 шт. | |
Рослинне масло – опціонально | |
Перець білий – за смаком | |
Петрушка – невеликий пучок | |
Часник – 5 зубків | |
Картопля – 5 шт. | |
Соєвий соус з імбиром – опціонально |
Запечена кефаль в соєвому соусі з картоплею і пікантною заправкою стане відмінним комплексним стравою на швидку руку. Друге готується дуже швидко і просто, а результат порадує всіх хазяєчок!
Покроковий рецепт
Вимити випатрану і очищену від луски кефаль і обсушити паперовими рушниками. Натерти рибу сіллю і перцем і залишити на 5 хвилин.
Натерти рибу маслом, змастити маслом форму для запікання.
Нарізати рибу на стейки і викласти у форму.
Полити кефаль соєвим соусом з імбирним смаком.
Очищений картопля вимити, обсушити і викласти у форму риби.
Змішати петрушку з невеликою кількістю масла, часником і морською сіллю.
Збити компоненти.
Отриманою пастою заправити порізану картоплю. Дати страві трохи настоятися і відправити в духову шафу. Готувати до м’якості картоплі та золотистої шкірочки кефалі.
Смачна морська кефаль з картоплею готова!
Розкласти страву по тарілках і подавати до святкового або обіднього столу. Приємного апетиту!