Печена кефаль з овочами – смачне і пікантне блюдо до вашого столу!

Інгредієнти
| Сіль морська – за смаком | |
| Кефаль – 1 шт. | |
| Рослинне масло – опціонально | |
| Перець білий – за смаком | |
| Петрушка – невеликий пучок | |
| Часник – 5 зубків | |
| Картопля – 5 шт. | |
| Соєвий соус з імбиром – опціонально |
Запечена кефаль в соєвому соусі з картоплею і пікантною заправкою стане відмінним комплексним стравою на швидку руку. Друге готується дуже швидко і просто, а результат порадує всіх хазяєчок!
Покроковий рецепт

Вимити випатрану і очищену від луски кефаль і обсушити паперовими рушниками. Натерти рибу сіллю і перцем і залишити на 5 хвилин.

Натерти рибу маслом, змастити маслом форму для запікання.

Нарізати рибу на стейки і викласти у форму.

Полити кефаль соєвим соусом з імбирним смаком.

Очищений картопля вимити, обсушити і викласти у форму риби.

Змішати петрушку з невеликою кількістю масла, часником і морською сіллю.

Збити компоненти.
Отриманою пастою заправити порізану картоплю. Дати страві трохи настоятися і відправити в духову шафу. Готувати до м’якості картоплі та золотистої шкірочки кефалі.
Смачна морська кефаль з картоплею готова!
Розкласти страву по тарілках і подавати до святкового або обіднього столу. Приємного апетиту!
