Запечена куряча грудка з овочами

Запечена куряча грудка з овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Просте блюдо, яке чудово підійде до обіду і прикрасить святковий стіл. Поєднується з будь-яким гарніром.

Покроковий рецепт

Промиємо філе, і підготуємо необхідні інгредієнти.

Поріжемо філе на невеликі “листи” уздовж усього шматочка. Все повинно вийти 3 – 4 штуки.

Далі необхідно дрібно нарізати 5 – 6 дрібних зубчиків часнику і зелень.

Потім змішати в невеликій мисці зелень, часник і сіль і трохи потовкти виделкою, щоб випустити сік.

Щедро обмажем філейні шматочки отриманою сумішшю і дамо замаринувати 20 – 30 хвилин.

Поки маринується м’ясо, помідори наріжемо кружальцями, моркву соломкою і маленькими кубиками ріпчасту цибулю.

Після того, як ми підготували всі необхідні інгредієнти, почнемо викладати їх у чашу мультиварки. Так само м’ясо можна і запекти в духовці 20 – 30 хвилин при 180 градусах, попередньо застеливши деко папером або фольгою . Першим шаром кладемо моркву, рівномірно розподіляючи, зверху цибулю. Виходить овочева подушка. На неї викладаємо м’ясо, і зверху кладемо помідори.

Через 30 хвилин блюдо буде готово. Але варто спостерігати за приготуванням, адже час може змінюватися залежно від типу духовки або мультиварки.