Запечена риба зі шпинатом під лаймовим дресінгом

Запечена риба зі шпинатом під лаймовим дресінгом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Оригінальна риба, запечена з зеленню і заправлена оригінальним дресінгом обов’язково сподобається вашій родині. Готувати таку рибу одна насолода.

Покроковий рецепт

1. Тушку риби очистити і випатрати. Приправити рибу спеціями і залишити.

2. Шпинат дрібно нарізати. Цибулю почистіть і дрібно поріжте, змішайте зі шпинатом. Заправити спеціями, сіллю.

3. Викласти всередину риби начинку. Зверху викласти перець чилі і цибулька.

4. Укласти на блюдо і відправити випікатися на 20 – 25 хвилин у духовку.

4. Зелень і часник подрібнити. Додати сік лайма і оливкове масло.

5. Готову рибу заправити дресінгом і подавати до столу.