Запечена салака з копченої паприкою

Запечена салака з копченої паприкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пікантна запечена салака з паприкою – ситна і бюджетна закуска!

Інгредієнти

Салака – 300 г
Копчена Паприка – 1 ч. л.
Сіль – за смаком
Рослинне масло – 1 ст. л.
Суміш перців – щіпка

Як приготувати Запечена салака з копченої паприкою

Запечена салака з копченої паприкою – це смачне і пікантне блюдо швидкого приготування. Для створення такої рибної закуски потрібно всього півгодини але результат того вартий. Блюдо здивує багатогранністю смаків, цікавим копченим ароматом і відтінком багаття. Салака виходить ніжною, соковитою, пряної, а завдяки паприці створюється відчуття, що рибка приготована на цьому вогнищі! До того ж, така закуска неймовірно проста в приготуванні і бюджетна. Експериментуйте з маслами і спеціями, додайте овочі і лимонний сік за смаком і насолоджуйтеся цікавою закускою!

Покроковий рецепт

Для початку, потрібно вимити рибу і випатрати. Просушити тушки салаки паперовим рушником.

Помістити рибу у форму для запікання і ретельно натерти сіллю.

Посипати продукт сумішшю перців і копченої паприкою. Саме копчена паприка додасть страві неповторний смак рибки з багаття.

Полити салаку рослинною олією, бажано нерафінованою, і відправити в духову шафу. Температуру духовки варто виставити на 180 градусів. Запікати рибу не більше чверті години.

Готову рибу вийняти з духовки і дати страві трохи охолонути.

Подавати запечену салаку з овочами і лимончиком. Приємного апетиту! Таке блюдо порадує багатогранністю смаків, бюджетностью і простотою приготування.