Щедро натерти спеціями і сіллю філе скумбрії. Залишити рибку маринуватися на п’ять хвилин.
Поки скумбрія маринується, приготувати цибульне пюре. Для цього потрібно поєднати в блендері рубаний очищений цибулю, суміш перців і масло.
У готову суміш додати паприку і ретельно перемішати.
Викласти скумбрію у форму для запікання, з усіх сторін змастити цибулевої сумішшю і залишити ще на 10 хвилин.
Накрити ароматну скумбрію фольгою і відправити в духову шафу – всього на 25 хвилин. За п’ять хвилин до готовності фольгу краще зняти, щоб рибка зарум’янилася.
Смачна пряна скумбрія готова!
Тепер треба лише викласти рибне філе запечене на тарілку і подавати з соусом, краще всього – кисло-солодким. Приємного апетиту!