Запечена скумбрія

Запечена скумбрія – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Скумбрію очистити від нутрощів і відрізаємо голову, але якщо хочете подати до святкового столу, то можна і з головою.
Миємо й обсушуємо.

Присипаємо і втираємо свої улюблені спеції. Перець, кмин, суміш для риби, все що побажаєте. Солити не обов’язково, риба сама по собі вже солона, але якщо хочете трохи притрусіть сіллю зверху.

Викладаємо рибу на деко з пергаментом і поливаємо зверху маслом.


Випікаємо в розігрітій духовці до 180-200 градусів від 15 до 20 хвилин.
Смак дивовижний як гарячого, так і холодного страви.
Приємного апетиту!