1. Увечері очистіть цибулю. Частина натріть на тертці, а частина наріжте кільцями. Промитого курчати викладіть на подушку з лука. Добре промажте його цибулею і накрийте цибулевої подушкою.
2. На наступний день дістаньте курчати, очистіть від цибулі.
3. Прогрійте духовку до 200 градусів.
4. Всередину курчати викладіть промиту петрушку.
5. У блендері подрібніть часник. Додайте мед і гірчицю. Отриманим соусом промажте м’ясо.
6. Загорніть курчати в фольгу і відправте на 20 хвилин у духовку. Після, розгорніть фольгу і томіть на вогні ще 15 хвилин.
7. Якщо хочете заощадити час з м’ясом птиці можна запекти і овочі. Запікайте овочі рівнем нижче.