Запечене курча в цибульному маринаді

Запечене курча в цибульному маринаді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Увечері очистіть цибулю. Частина натріть на тертці, а частина наріжте кільцями. Промитого курчати викладіть на подушку з лука. Добре промажте його цибулею і накрийте цибулевої подушкою.

2. На наступний день дістаньте курчати, очистіть від цибулі.

3. Прогрійте духовку до 200 градусів.

4. Всередину курчати викладіть промиту петрушку.

5. У блендері подрібніть часник. Додайте мед і гірчицю. Отриманим соусом промажте м’ясо.

6. Загорніть курчати в фольгу і відправте на 20 хвилин у духовку. Після, розгорніть фольгу і томіть на вогні ще 15 хвилин.

7. Якщо хочете заощадити час з м’ясом птиці можна запекти і овочі. Запікайте овочі рівнем нижче.