Куряче філе добре промиваємо під проточною водою. Кожен шматочок розрізаємо навпіл (можна зробити великі шматочки, але час готування тоді потрібно збільшити).
Перекладаємо куряче філе в глибоку чашу і додаємо за смаком спеції, сіль, сметану. Все перемішуємо руками, щоб кожен шматочок покрився прянощами.
Перекладаємо куряче філе в пакет для запікання і залишаємо промаринуватися хвилин на 20-30.
Закриваємо пакет кліпсою. Пакет можна перевертати, щоб утворилася рідина покрила всю курку.
Розігріваємо духовку до 180-200 градусів і на середньому рівні запікаємо наше куряче м’ясо. Приблизно, час готування на 1 кг складе 20-30 хвилин, все залежить від розмірів шматків і від вашої духовки.
Ну а тепер дістаємо ніжне запечене куряче філе і подаємо до столу. Приємного апетиту!