Запечене мясо по-французьки з помідорами

Запечене мясо по-французьки з помідорами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. М’ясо свинини нарізати тонкими скибками і добре відбити. Посолити і поперчити. Розкласти на змащене олією деко. Змастити сметаною.

2. М’ясо змастити сметаною. Цибулю помити, очистити і дуже тонкий нарізати півкільцями. Розкласти на м’ясо.

3. Помідори помити, обсушити і нарізати тонкими кільцями. Розкласти зверху на цибулю.

4. Сир натерти на крупній тертці і розсипати на помідори. Запекти в духовці при 180 градусах 20 – 25 хвилин.

5. Подати як гарячу закуску або друге блюдо.