Нагрійте духовку до 170 градусів.
У мисці змішайте тертий пармезан, чебрець і спеції.
Приготуйте велике деко. На нього викладіть решітку. Злегка змастіть грати оливковою олією (або використовуйте спрей).
Розкладіть палички з кабачків грубої стороною вниз на деко і змастіть кожну паличку кабачка оливковою олією (зручніше це робити кондитерської пензликом або скористатися спреєм). Потім посипте зверху пармезаном і чебрецем.
Запікайте кабачки в розігрітій духовці від 15 до 20 хвилин або до готовності.
Потім, увімкніть гриль і запікайте до золотистого кольору і хрусткої смаку. Приблизно, смажте ще 2-3 хвилини, спостерігаючи, щоб кабачки не згоріли.
Подавати відразу ж як закуску з соусом! Або подавайте як гарнір. Приємного апетиту!