Запечені кабачки в духовці

Запечені кабачки в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Нагрійте духовку до 170 градусів.
У мисці змішайте тертий пармезан, чебрець і спеції.

Приготуйте велике деко. На нього викладіть решітку. Злегка змастіть грати оливковою олією (або використовуйте спрей).

Розкладіть палички з кабачків грубої стороною вниз на деко і змастіть кожну паличку кабачка оливковою олією (зручніше це робити кондитерської пензликом або скористатися спреєм). Потім посипте зверху пармезаном і чебрецем.

Запікайте кабачки в розігрітій духовці від 15 до 20 хвилин або до готовності.

Потім, увімкніть гриль і запікайте до золотистого кольору і хрусткої смаку. Приблизно, смажте ще 2-3 хвилини, спостерігаючи, щоб кабачки не згоріли.

Подавати відразу ж як закуску з соусом! Або подавайте як гарнір. Приємного апетиту!