Страва з молодих кабачків, фети і лисичок виходить дуже смачним і легким, а ще одне його достоїнство полягає в тому, що воно швидко засвоюється.
Інгредієнти:
– салатний цибулю білий (56 р);
– стручкова квасоля зелена (140 г);
– цукіні (одна штука);
– білий перець тонкомолотий (6 г);
– дезодорована олія оливкова (23 мл);
– лисички (140 г);
– сир моцарелла (67 р);
– свіжі листя базиліка (27 г);
– фета (140 г);
– гімалайська сіль харчова (на свій смак).
Процес приготування:
Підготувати цибулю в достатній кількості, почистити його і нарізати дрібними шматочками. Далі, підготувати сковороду і прогріти достатню кількість масла.
Після цього додати в сковороду дрібно подрібнений цибулю, обсмажувати його хвилини чотири, потім лисички почистити, промити їх у прохолодній воді і нарізати великими шматками.
В цей же час підготувати зелену стручкову квасолю, додати в сковороду і продовжити процес смаження компонентів ще сім хвилин, потім насипати мелений перець, трохи солі і змішати всі компоненти.
Потім нарізати маленькими кубиками сир, перекласти його в миску, додати обсмажені компоненти. Перемішати приготовлену начинку, після цього цукіні промити, розрізати плід на дві поздовжні половини і видалити серцевину.
Після цього наповнити утворилися чашечки цукіні приготовленої начинкою, перекласти заготовки на деко, відправити їх в духову шафу, розігрітий до 180 градусів.
Запікати кабачки з сиром і лисичками приблизно двадцять хвилин, перекласти приготовану гарячу закуску на блюдо, присипати меленим перцем і рубаними листям базиліка, потім подавати до столу.