Запечені кабачки з сиром і лисичками

Запечені кабачки з сиром і лисичками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Запечені кабачки з сиром і лисичками

Страва з молодих кабачків, фети і лисичок виходить дуже смачним і легким, а ще одне його достоїнство полягає в тому, що воно швидко засвоюється.

Інгредієнти:

– салатний цибулю білий (56 р);

– стручкова квасоля зелена (140 г);

– цукіні (одна штука);

– білий перець тонкомолотий (6 г);

– дезодорована олія оливкова (23 мл);

– лисички (140 г);

– сир моцарелла (67 р);

– свіжі листя базиліка (27 г);

– фета (140 г);

– гімалайська сіль харчова (на свій смак).

Процес приготування:

Підготувати цибулю в достатній кількості, почистити його і нарізати дрібними шматочками. Далі, підготувати сковороду і прогріти достатню кількість масла.

Після цього додати в сковороду дрібно подрібнений цибулю, обсмажувати його хвилини чотири, потім лисички почистити, промити їх у прохолодній воді і нарізати великими шматками.

В цей же час підготувати зелену стручкову квасолю, додати в сковороду і продовжити процес смаження компонентів ще сім хвилин, потім насипати мелений перець, трохи солі і змішати всі компоненти.

Потім нарізати маленькими кубиками сир, перекласти його в миску, додати обсмажені компоненти. Перемішати приготовлену начинку, після цього цукіні промити, розрізати плід на дві поздовжні половини і видалити серцевину.

Після цього наповнити утворилися чашечки цукіні приготовленої начинкою, перекласти заготовки на деко, відправити їх в духову шафу, розігрітий до 180 градусів.

Запікати кабачки з сиром і лисичками приблизно двадцять хвилин, перекласти приготовану гарячу закуску на блюдо, присипати меленим перцем і рубаними листям базиліка, потім подавати до столу.