.
Інгредієнти
Курячі стегна – 1,5 кг (або гомілку, тільки не використовуйте курячі грудки) | |
Ріпчаста цибуля – 1 шт., нарізана на 8 частин | |
Лавровий лист – 2 шт. | |
Розмарин – 2 гілочки | |
Помідори – 500 г | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Оливкова олія – 1/4 чашки |
Як приготувати Запечені курячі стегенця з помідорами
Інгредієнти розраховані на 4 порції.
Покроковий рецепт
Розігріти духовку до 400F (205C). Злегка змастити форму (33 х 22 х 5 см).
У форму викласти шматочки курки і цибулі. Між куркою покласти лаврові листи і розмарин. По всій поверхні розкласти шматочки масла. Викласти помідори шкіркою вгору. Полити зверху оливковою олією. Приправити сіллю і перцем за смаком.
Випікати курку до золотисто-коричневого кольору (близько 1,5 ч.). Подавайте до столу гарячим, прибравши лаврові листи і розмарин. Приємного апетиту!