Запечені морквяні котлети

Запечені морквяні котлети – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Морква добре промити, очистити і натерти на крупній тертці. У розігріту сковороду налити трохи рослинного масла. Викласти моркву і тушкувати до готовності. Оскільки морква вбирає багато масла, а ми не хочемо, щоб у нас вийшло жирне і калорійне блюдо, то під час гасіння підливати потроху води, щоб морква не смажилася, а тушкувалась. Але і не багато, щоб вона не варилася. Остудити моркву.

2. В охолоджену моркву додати яйця і всі приправи і добре перемішати.

3. Застелити деко пергаментним папером і змастити рослинним маслом. Руками формувати невеликі котлетки і викласти на деко.

4. Запекти в духовці при температурі 180 градусів 20-25 хвилин. Котлетки послужать відмінним доповненням практично до будь-якого гарніру. Але вони смачні і самі по собі.

5. Подаємо до столу! Приємного апетиту!