Запечені мясні гнізда з яйцем (котлети)

Запечені мясні гнізда з яйцем (котлети) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Необхідні інгредієнти.

Цибулю очистити і дрібно нарізати.

До фаршу додати нарізану цибулю, приправи. Ретельно перемішати.

Змастити деко (посуд для запікання) маслом. Руки змочити холодною водою, сформувати з маси фаршу спочатку кульки, після зробити невеликі поглиблення з бортиками.

У кожну лунку з фаршу розбити перепелине яйце. Можна взяти звичайні яйця, тоді потрібно буде ділити кожне яйце на 2-3 котлети.

Запікати в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці протягом 20 хвилин.

Подаємо запечені котлети з яйцем до столу. Приємного апетиту!