Хто любить не тільки сирі овочі, але і запечені – це страва точно сподобається. Ароматні баклажани з часником, фаршировані кабачки – соковитий і смачний обід.
Інгредієнти
Курне філе – 300 гр | |
Баклажани – 1-2 шт | |
Кабачок – 2-3 шт | |
Помідор – 1 шт | |
Сир – 200 гр | |
Часник – 2 зубчики |
Баклажани, кабачки – відмінний варіант для того, щоб приготувати смачну вечерю. Запечені овочі з начинкою з курячої грудки під сирною скоринкою – дієтичне блюдо, яке припаде до смаку багатьом.
Покроковий рецепт
Помити овочі, висушити. Шкірку можна не знімати.
З кабачків вийняти серцевину. Баклажани надрізати по колу і вздовж. Баклажан і кабачок посипати трохи сіллю.
Куряче філе дрібно нарізати на кубики.
Серцевину від кабачка дрібно нарізати і додасть до курячого філе.
Помідор нарізати дрібно і додати до філе.
Баклажан натерти часником.
Зверху на баклажани покласти тонко нарізані помідори. В кабачки, розрізані у вигляді човників накласти приготований фарш.
Сир натерти на крупній тертці.
Викладаємо сир на овочі і відправляємо в духовку. Випікати при температурі 170 градусів, 40 – 50 хвилин.
Готові овочі остуджуємо або подаємо до столу гарячими. Приємного апетиту!