Запечені овочі з начинкою

Запечені овочі з начинкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Хто любить не тільки сирі овочі, але і запечені – це страва точно сподобається. Ароматні баклажани з часником, фаршировані кабачки – соковитий і смачний обід.

Інгредієнти

Курне філе – 300 гр
Баклажани – 1-2 шт
Кабачок – 2-3 шт
Помідор – 1 шт
Сир – 200 гр
Часник – 2 зубчики

Як приготувати Запечені овочі з начинкою

Баклажани, кабачки – відмінний варіант для того, щоб приготувати смачну вечерю. Запечені овочі з начинкою з курячої грудки під сирною скоринкою – дієтичне блюдо, яке припаде до смаку багатьом.

Покроковий рецепт

Помити овочі, висушити. Шкірку можна не знімати.

З кабачків вийняти серцевину. Баклажани надрізати по колу і вздовж. Баклажан і кабачок посипати трохи сіллю.

Куряче філе дрібно нарізати на кубики.

Серцевину від кабачка дрібно нарізати і додасть до курячого філе.

Помідор нарізати дрібно і додати до філе.

Баклажан натерти часником.

Зверху на баклажани покласти тонко нарізані помідори. В кабачки, розрізані у вигляді човників накласти приготований фарш.

Сир натерти на крупній тертці.

Викладаємо сир на овочі і відправляємо в духовку. Випікати при температурі 170 градусів, 40 – 50 хвилин.

Готові овочі остуджуємо або подаємо до столу гарячими. Приємного апетиту!