Запечені овочі з начинкою

Запечені овочі з начинкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Помити овочі, висушити. Шкірку можна не знімати.

З кабачків вийняти серцевину. Баклажани надрізати по колу і вздовж. Баклажан і кабачок посипати трохи сіллю.

Куряче філе дрібно нарізати на кубики.

Серцевину від кабачка дрібно нарізати і додасть до курячого філе.

Помідор нарізати дрібно і додати до філе.

Баклажан натерти часником.

Зверху на баклажани покласти тонко нарізані помідори. В кабачки, розрізані у вигляді човників накласти приготований фарш.

Сир натерти на крупній тертці.

Викладаємо сир на овочі і відправляємо в духовку. Випікати при температурі 170 градусів, 40 – 50 хвилин.

Готові овочі остуджуємо або подаємо до столу гарячими. Приємного апетиту!