Запечені печериці фаршировані ковбасою і сиром

Запечені печериці фаршировані ковбасою і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Варіантів начинок для грибів безліч, Я пропоную зовсім легкий варіант – всього з двох інгредієнтів – швидко і дешево – для тих, хто не має часом і засобами.

Інгредієнти

Печериці королівські – 12-15 шт.
Ковбаса варена – 200 г
Сир твердий – 150 г
Сметана – 50 мл

Як приготувати Запечені печериці фаршировані ковбасою і сиром

До Нового року завжди хочеться накрити гарний та святковий стіл. Але не завжди є час і можливість приготувати складні страви. На цей випадок знадобитися дуже легка і швидка в приготуванні закуска – фаршировані печериці. Готується дуже швидко, а виглядає на тарілці дуже ефектно. Плюс якщо ви готуєте саме фуршетний стіл для гостей, то це блюдо буде завжди до речі. А щоб зустріти Новий рік по-королівськи, беремо королівські печериці.

Покроковий рецепт

1. Підготувати печериці – добре протерти вологою ганчіркою, щоб позбавиться від піску і бруду. Потім протерти на сухо рушником.


2. Варену ковбасу нарізати на дрібні кубики. Сир натерти на дрібній тертці. Можна вибрати сир типу, радомера або маасдама, тоді смак буде більш насичений і гострий.


3. Змішати в мисці натертий сир, ковбаси і сметану. Сметану додайте поступово, щоб консистенція маси вийшла не дуже рідка.

4. Нафарширувати печериці підготовленим фаршем і викласти на змащене олією деко

5. Запікати печериці до готовності 15-20 хвилин, поки вони не придбають золотисту скориночку.

6. Красиво викласти на тарілку і подати до столу. Можна прикрасити який-небудь зеленню.