Печериці у сметані з зеленню – легка і ароматна закуска на швидку руку!
Інгредієнти
Цибулю зелений – невеликий пучок | |
Печериці – 100 г | |
Зелений часник – невеликий пучок | |
Кропива – невеликий пучок | |
Сметана – 2 ст. л. | |
Сіль – за смаком | |
Спеції – за смаком |
Грибочки з зеленню в сметані – смачна і ніжна закуска швидкого приготування з простих інгредієнтів. У складі лише гриби, сметана і зелень – мінімум інгредієнтів, що створюють максимум смакових відтінків. Закуска дієтична, нежирна і дуже проста в приготуванні.
Покроковий рецепт
Дрібно подрібнити молодий часник і зелений лук.
Посолити і приправити вимиті і висушені печериці. Перемішати і залишити маринуватися на чверть години.
Всипати зелень до грибів.
Подрібнити кропиву. Якщо вона досить немолода, можна обшпарити зелень окропом. Таким чином, вона стане м’якою і неколючої.
Додати кропиву до грибів. Всипати певну кількість сметани або ж додати вершкове масло.
Перемішати всі інгредієнти закуски і – відправити блюдо в духовку, виставивши температуру на 180 градусів. Готувати на зарум’янювання і м’якості печериць.
Подавати і ніжну смачну закуску з грибів з зеленню в сметані до столу. Це відмінне доповнення до картоплі або з гарніром з рису. Приємного апетиту!