Запечені рулетики з баклажанів, фаршировані сиром і травами

Запечені рулетики з баклажанів, фаршировані сиром і травами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Не тільки смачне, але і красиве яскраве страва з баклажанів з ніжним сиром і травами може легко прикрасити будь-який святковий стіл!

Інгредієнти

Баклажан – 2 штуки великий
Кешью – 50 г
Шпинат – 6 столових ложок подрібненого
Базилік – 4 столових ложки подрібненого
Вершковий сир філадельфія – 200 г
Рослинне масло – для смаження
Помідори – 3 штуки
Сіль – за смаком
Чорний перець – за смаком
Часник – 1-2 зубчик за смаком
Зелень – за бажанням при подачі
Сир тертий – за бажанням при подачі

Як приготувати Запечені рулетики з баклажанів, фаршировані сиром і травами

Прекрасне, яскраве страва з баклажанів з ніжним сиром і травами можна легко приготувати на будь-яке торжество. Спочатку баклажани обсмажуються, потім загортається начинка “доходять” в духовці в томатному соусі. Виходить просто чудово!

Покроковий рецепт

Горіхи кешью подрібніть в блендері. Додайте шпинат, базилік і продовжуйте збивати, поки все не перетворитися на гладку суміш. Приправте сіллю і перцем і відкладіть.

Тепер потрібно баклажан розрізати уздовж на скибочки невеликої товщини. Вимочити в солоній воді, щоб пішла гіркота). Через годину злити воду, обсушити на рушнику. Потім обсмажте баклажани на сковороді гриль.

У приготовлену раніше подрібнену суміш з трав додайте сир Філадельфія, гарненько перемішайте. Начинка готова.

На скибочки баклажана викладіть сирно-шпинатну начинку і скрутіть баклажани трубочкою. Відкладіть в сторону.

У блендері подрібніть крупно порізані помідори і часник, посоліть за смаком. Цю суміш вилийте в сковороду або вогнетривке блюдо. Рулетики викладіть на блюдо. Поставте баклажанові рулетики запікатися в духовку на 20 хвилин при 200 градусах. При подачі, запечееные баклажани зверху можна посипати сиром і зеленню. Приємного апетиту!