Не тільки смачне, але і красиве яскраве страва з баклажанів з ніжним сиром і травами може легко прикрасити будь-який святковий стіл!
Інгредієнти
Баклажан – 2 штуки великий | |
Кешью – 50 г | |
Шпинат – 6 столових ложок подрібненого | |
Базилік – 4 столових ложки подрібненого | |
Вершковий сир філадельфія – 200 г | |
Рослинне масло – для смаження | |
Помідори – 3 штуки | |
Сіль – за смаком | |
Чорний перець – за смаком | |
Часник – 1-2 зубчик за смаком | |
Зелень – за бажанням при подачі | |
Сир тертий – за бажанням при подачі |
Прекрасне, яскраве страва з баклажанів з ніжним сиром і травами можна легко приготувати на будь-яке торжество. Спочатку баклажани обсмажуються, потім загортається начинка “доходять” в духовці в томатному соусі. Виходить просто чудово!
Покроковий рецепт
Горіхи кешью подрібніть в блендері. Додайте шпинат, базилік і продовжуйте збивати, поки все не перетворитися на гладку суміш. Приправте сіллю і перцем і відкладіть.
Тепер потрібно баклажан розрізати уздовж на скибочки невеликої товщини. Вимочити в солоній воді, щоб пішла гіркота). Через годину злити воду, обсушити на рушнику. Потім обсмажте баклажани на сковороді гриль.
У приготовлену раніше подрібнену суміш з трав додайте сир Філадельфія, гарненько перемішайте. Начинка готова.
На скибочки баклажана викладіть сирно-шпинатну начинку і скрутіть баклажани трубочкою. Відкладіть в сторону.
У блендері подрібніть крупно порізані помідори і часник, посоліть за смаком. Цю суміш вилийте в сковороду або вогнетривке блюдо. Рулетики викладіть на блюдо. Поставте баклажанові рулетики запікатися в духовку на 20 хвилин при 200 градусах. При подачі, запечееные баклажани зверху можна посипати сиром і зеленню. Приємного апетиту!