Печериці нарізаємо кубиками, цибулю – півкільцями. Обсмажуємо на сковороді на вершковому маслі до повного випарювання рідини, далі охолодити.
Поки гриби остигають, сир нарізаємо кубиками, додаємо чавлений часник і майонез, перемішуємо.
Філе курячої грудки відбиваємо товщиною 0,5 см і розкладаємо на фольгу у формі прямокутника, щільно притискаючи один до одного.
Для соусу змішуємо соєвий соус, рослинна олія, коріандр 1/2 ч. л. сіль-1/2 ч. л. карі 1ч.л. і будь-яку приправу для курки 1ч.л. Змащуємо філе пензликом. Треба залишити трохи соусу для змащування рулету зверху.
З’єднуємо остиглі гриби з сиром і викладаємо на куряче філе, відступивши від краю 5 див.
Акуратно згортаємо рулет з допомогою фольги, змащуємо зверху соусом, що залишився.
Щільно загортаємо кінці і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на 35 – 40 хвилин.
Дістаємо, розгортаємо, даємо трохи охолонути.
Далі нарізаємо порційними шматочками, прикрашаємо й подаємо до столу (можна до гарніру, а можна в якості закуски). Приємного апетиту!