Запечений перець, фарширований яловичиною і горіхами

Запечений перець, фарширований яловичиною і горіхами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

М’ясо з горіхами – прекрасне поєднання для закусок і основних страв. Коли не вистачає фантазії, але потрібно приготувати щось особливе скористайтеся нашим рецептом.

Покроковий рецепт

1. Яловичину порізати маленькими шматочками.

2. Волоські горіхи потолките, використовуючи качалку.

3. Часник дрібно нарубаєте, цибулю поріжте. Зелень дрібненько нашаткуйте.

4. Обсмажте на оливковій олії на сковороді шматочки м’яса. Потім налийте води і тушкуйте близько 30 хвилин. Коли час пройде, а вода випарується, додайте цибулю, часник, горіхи, смажте близько 5 хвилин. Приправити м’ясо спеціями.

5. Перець помийте, розріжте навпіл, видаліть насіння. Кожну частину наповніть м’ясом. Надішліть випікатися страву на 40 хвилин при температурі 180 градусів

6. Натріть сир різних сортів. Перед закінченням готування посипте фаршировані перці сиром і запікайте, поки сир не розплавиться.

7. Перед подачею присипте фаршировані перці з яловичиною раніше підготовленою, порізаною зеленню.