М’якоть свинини перемолоти на фарш. Посолити і поперчити. Форму для запікання змастити рослинним маслом і полити трохи соусом. Викласти шар фаршу.
Форму для запікання змастити рослинним маслом і полити трохи соусом. Викласти шар фаршу.
Картопля вимити, очистити від шкірки і нарізати на кружечки. Викласти половину картоплі на шар фаршу.
Кабачки також промити і нарізати на кружечки. Викласти половину на шар картоплі. Потім знову шар картоплі і знову кабачків. Накриваємо форму фольгою і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 1 годину.
Поки запіканка печеться натерти твердий сир на крупній тертці.
Дістаємо після зазначеного часу запіканку, знімаємо фольгу і посипаємо сиром. Готуємо ще 15-20 хвилин, поки сир не з’явиться рум’яна кірочка.
Запіканка виходить дуже красивою в розрізі і дуже-дуже смачною!