Запіканка-піца з фаршем і грибами (без тіста)

Запіканка-піца з фаршем і грибами (без тіста) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дієтична, але, ситна запіканка-піца без тіста, приготовлена в духовці.

Інгредієнти

Курячий фарш – 500 гр
Базилік – 10 гр
Помідор – 2 шт
Мацарелла – 100 гр
Печериці – 200 гр
Сметана – 100 гр
Сіль, перець, зелена цибуля – 50 гр

Як приготувати Запіканка-піца з фаршем і грибами (без тіста)

Відмінний рецепт запіканки-піци з куркою і базиліком – без тіста. Блюдо для тих, хто “на дієті” але дуже хоче побалувати себе смачним.

Покроковий рецепт

Беремо курячий фарш віз домішок. Можна перемолоти самим або взяти покупної.



Додаємо до нього листя базиліка, перемелюємо з допомогою блендера. Якщо немає блендера, можна дуже дрібно порізати і перемішати з тестом. Саме базилік надає нашій страві смак справжньої піци.

Отриману масу викладаємо на щедро змащений олією лист. Зверху змащуємо сметаною або майонезом з низькою жирністю. Солимо, перчимо.



Ріжемо помідори і гриби тонкими слайсами, і викладаємо шарами поверх нашого “м’ясного тесту”. Натираємо на середній тертці сир “Моцарелла”, і посипаємо зверху. Зелену цибулю дрібно шаткуємо і насипаємо поверх сиру.( Можна використовувати будь-яку зелень, що вам до смаку. Кріп, петрушку, орегано). Розігріваємо духовку до 180 °C і відправляємо нашу піцу запікатися.

Досить приблизно 20-ти хвилин, що б курка і гриби пропеклися, а сир розплавився. Дістаємо з духовки, ріжемо на частини і подаємо до столу. Приємного апетиту!