.
Інгредієнти
Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
Вершкове масло – 1 ст. л. | |
Рослинне масло – 2-3 ст. л. | |
Гарбуз – 300 г | |
Гриби – 400 г (гливи) | |
Капуста брюссельська 300 г | |
Приправа – мисливська | |
Сіль – за смаком | |
Сухарі – жменя | |
Сир мармуровий – 50 г | |
Вершки – 100 мл |
Покроковий рецепт
Інгредієнти…
На вершковому маслі обсмажити до рум’яного кольору цибулю, нарізану півкільцями.
Додати нарізані гриби гливи (якщо ви не любите їх, додайте інші), посолити, смажити 10 хвилин.
Гарбуз очистити від шкірки і насіння, нарізати на брикети, обваляти в борошні, смажити на рослинній олії до золотистого кольору.
Гарбуз шаром викласти в вогнетривке блюдо, трохи посолити.
Зверху викласти брюссельську капусту (сиру), порізану навпіл, трохи посолити.
Наступний шар – гриби. Солити їх не треба, лише посипати приправою.
На дрібній тертці натерти сир, змішати його з молоком.
Молочно-сирну суміш викласти поверх грибів. Закрити блюдо кришкою (або фольгою), відправити в духовку на 25-30 хвилин. Запікати при температурі 180 С.
Приємного апетиту!