Всі інгредієнти подрібнюємо: кабачок упоперек шарами посолити, дати пустити сік, обваляти в борошні і викласти у форму для запікання, зверху рибу, цибулю і сир шматочками.

Інгредієнти
| Кабачок – 1 | |
| Сьомга – 100гр | |
| Цибуля – 1 головка | |
| Моцарела – 100гр | |
| Борошно – 20гр | |
| Сіль – Щіпка | |
| Перець – Щіпка | |
| Оливкова олія – 20гр. |
Це блюдо відноситься до середземноморської та італійської кухні. Рецепт дуже простий у виборі доступних інгредієнтів і швидкому приготуванні. Можна сказати страву на швидку руку, при цьому дієтичне, на вечерю саме те.
Покроковий рецепт

Приготування: Кабачок ріжемо навпіл і впоперек на кілька тонких пластин, солимо і даємо час пустити сік, цибулю нарізаємо кільцями, рибу і сир дрібними шматочками. Кабачок обвалюємо в борошні і укладаємо в форму 1-2 шари, скроплюємо маслом, зверху шар риби, потім цибулю і все покриваємо дрібними шматочками сиру, перчимо. Ставимо в духовку.
Страву можна доповнити будь-якими іншими інгредієнтами, з овочів добре підійдуть помідори, баклажани, картопля; риба може бути за смаком, моцарелу можна замінити будь-яким сиром м’якої консистенції.
Загальний час приготування 50 хв в духовці 40 хвилин при 200°духовки

Приємного апетиту.
