Запіканка з курячої грудки з картоплею

Запіканка з курячої грудки з картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Страва готується в духовій шафі порційних контейнерах близько години.

Покроковий рецепт

Курячу грудку моєму, промаківающімі паперовим рушником, ріжемо на дрібні шматочки, складаємо в порційні контейнери або деко. Додаємо сіль, перець або приправи, які вам подобаються.

Цибулю дрібно ріжемо, додаємо зверху на м’ясо.

Картоплю чистимо, миємо, ріжемо круглими часточками, викладаємо зверху на м’ясо. Посипаємо сіллю і перцем.

Обмазуємо зверху майонезом.

Рясно посипаємо сиром. Додаємо трохи води в кожний контейнер, щоб м’ясо не пригоріло на дні. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Ставимо в неї деко або контейнери. Готуємо на помірному вогні близько години.

Готову запіканку можна подавати прямо в контейнерах або акуратно викласти на тарілку. Якщо потомити на повільному вогні ще хвилин 20-30 в духовці або полити ще трохи зверху вершками, смак стане ніжніше. Приємного апетиту!