Запіканка з перловки з яловичої печінкою

Запіканка з перловки з яловичої печінкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Регулярне вживання будь-яких страв з перлової крупи допоможе заповнити недолік вітамінів в організмі.

Проте, в цьому унікальному продукті містяться не тільки вітаміни, але і всілякі мікроелементи, а самим найважливішим з них є фосфор. Слід зазначити, що за вмістом цього мікроелемента перловка перевершує мінімум в два рази всі інші злаки.

З перлової крупи можна приготувати не тільки живильні супи, але і запіканку, яку можна подавати на обід або на вечерю.

Перлова запіканка є дуже поживною стравою, а поживність її можна збільшити ще більше, додавши до її складу яловичу печінку.

Покроковий рецепт