Запіканка з пшона з яблуками

Запіканка з пшона з яблуками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Незвичайна солодка запіканка-пиріг з пшона з яблуками підійде для ранкового сніданку або на полуденок.

Покроковий рецепт

Закип’ятити воду з молоком, підсолити, всипати промиту крупу. Варити на маленькому вогні 30 хв. Розтерти яйця з цукром і додати в охолоджену кашу. Яблука почистити, нарізати і тушкувати на сковороді з маслом, цукром і корицею, до м’якості.

У посуд для запікання викласти шарами кашу і яблука. Закінчити кашею. Змішати яйце зі сметаною і намазати зверху, полити трохи розтопленим маслом. Запікати в духовці 30 хв.