Заварні млинці на окропі і молоці – це дуже смачно і до того ж не надто клопітно. Можете сміливо готувати млинці на нашу рецептом.
Інгредієнти
Яйця – 1 шт | |
Молоко – 1 стакан | |
Вода (окріп) – 1 стакан | |
Борошно – ~1 склянку або більше залежить від якості борошна | |
Масло рослинне – 3 ст. л. | |
Цукор – 3 ст. л. | |
Сіль – 0,5 ч. л. |
Млинці — це плоскі і круглі борошняні вироби, які готуються з рідкого тіста методом смаження на сковороді. Млинці вживаються як самостійне блюдо і/або разом з начинками. Вони ідеальні для сніданку і їх обожнюють діти! Пропоную вам рецепт апетитних заварних млинчиків на окропі і молоці. Вони дуже смачні і ніжні.
Покроковий рецепт
На даному етапі ми будемо збивати яйця і додавати сіль з цукром.
Далі додаємо окріп, весь час помішуючи. Після додаємо молоко і рослинне масло, знову перемішуємо.
Просіваємо борошно, замішуємо тісто. Заварне тісто для млинців готово. Воно не повинно бути дуже густим!
Нагріваємо сковороду і обсмажуємо наше заварне тісто до рум’яності з обох сторін.
Заварні млинці на молоці готові! Присипаємо млинці цукровою пудрою і подаємо до столу. Так само млинці можна їсти зі сметаною або джемом. Приємного апетиту!