Заварні млинці зі сметаною і сиром

Заварні млинці зі сметаною і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У зв’язку з наближається Масляною, це блюдо саме затребуване, адже досвідчені господині випікають на свято млинці відразу декількох видів. Млинці – страва споконвічно російське, про це свідчать численні праці істориків, наші предки ласували ними з давніх часів. А В. Похльобкін, відомий історик російського побуту, вважає, що слово “блін” походить від давньоруського “млин”, тобто молоти. Скільки в світі господинь з фантазією, стільки і рецептів млинців існує, тому що млинці страва дуже дивне. Вони розрізняються і за способом приготування і діляться на звичайні млинці, заварні, дріжджові, з припеком. Також млинці можна класифікувати за борошні, яку використовують для тіста, і тут млинці діляться на млинці з борошна млинцеве, житнього, вівсяного, гречаного, кукурудзяного. А млинці можна розподілити на групи за складом рідини, з якої складається тісто, наприклад, це може бути вода, молоко, кефір, сироватка, мінеральна вода, і навіть зовсім несподіване рішення – млинці на пиві. Що ще цікавіше, млинці можна розподілити за способом їх вживання – з медом, з варенням, зі згущеним молоком. Млинці можуть бути тонкими, товстими, ажурними, з начинками і без, з млинців можуть приготовані навіть торти. Але саме головне, при виборі будь-якого з рецептів в результаті ви отримаєте смачне ласощі.

Покроковий рецепт