Заварні млинці зі сметаною і сиром

Заварні млинці зі сметаною і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для приготування заварних млинчиків потрібні такі продукти.

Молоко виллємо у форму для змішування продуктів. Туди ж додамо сметану.

Все ретельно перемішати, “розіб’ємо” яйце, додамо цукор-пісок і знову всю суміш взобьем міксером.

В малої чаші змішаємо соду харчову і сік половини лимона. Простежимо, щоб сода повністю “погасилась”, покрилася зверху піною.

Погашену соду викладемо в тісто, заваримо його, перемішуємо суміш до утворення “шапки” з піни на всій поверхні заготовки для тіста. Потім частинами просіюємо в миску борошно.

Перемішуємо до утворення однорідної рівної маси.

Заварні млинці виходять пишними і ошатними.

Випечені млинці складаємо на велику тарілку, щоб вони трохи охололи.

Поки млинці холонуть,займемося приготування начинки з сиру. Сир , цукор-пісок яйце ретельно перемішати, щоб маса стала однорідною.

Тепер начиним млинці. Сир викладаємо з одного краю млинця.

Акуратно згортаємо блін, щоб вийшов згорточок.

Начинені сверточки складаємо на сковороду, наливаємо трохи олії соняшникової, накриваємо сковороду кришкою і ставимо на слабкий підігрів на плиті. Через 15 хвилин перевернемо млинці.

Готові млинці викладаємо на порційні тарілки, подаємо на стіл. Приємного апетиту!