Для приготування заварних млинчиків потрібні такі продукти.
Молоко виллємо у форму для змішування продуктів. Туди ж додамо сметану.
Все ретельно перемішати, “розіб’ємо” яйце, додамо цукор-пісок і знову всю суміш взобьем міксером.
В малої чаші змішаємо соду харчову і сік половини лимона. Простежимо, щоб сода повністю “погасилась”, покрилася зверху піною.
Погашену соду викладемо в тісто, заваримо його, перемішуємо суміш до утворення “шапки” з піни на всій поверхні заготовки для тіста. Потім частинами просіюємо в миску борошно.
Перемішуємо до утворення однорідної рівної маси.
Заварні млинці виходять пишними і ошатними.
Випечені млинці складаємо на велику тарілку, щоб вони трохи охололи.
Поки млинці холонуть,займемося приготування начинки з сиру. Сир , цукор-пісок яйце ретельно перемішати, щоб маса стала однорідною.
Тепер начиним млинці. Сир викладаємо з одного краю млинця.
Акуратно згортаємо блін, щоб вийшов згорточок.
Начинені сверточки складаємо на сковороду, наливаємо трохи олії соняшникової, накриваємо сковороду кришкою і ставимо на слабкий підігрів на плиті. Через 15 хвилин перевернемо млинці.
Готові млинці викладаємо на порційні тарілки, подаємо на стіл. Приємного апетиту!