Крем по цьому рецепту виходить повітряний, ніжний і в міру солодкий. Він точно сподобається всій родині.
Інгредієнти
молоко – 2 склянки | |
цукор – 1 склянка | |
яйця – 3 шт | |
борошно – 2 ст. л. | |
вершкове масло – 50 гр | |
ванілін – за смаком |
Крем – важлива складова будь-яких десертів. Заварний крем – швидкий, простий, а найголовніше смачний крем, який можна використовувати для будь-яких десертів, будь то тістечко або торт.
Покроковий рецепт
В окремій мисці змішати яйця і цукор, потім збивати міксером до посветления маси.
В отриману суміш борошно просіюється і ванілін, все ретельно перемішується до зникнення грудочок. В цей час на плиту ставиться молоко.
Молоко доводять до кипіння, потім вливається тонкою цівкою яєчна маса. Важливо постійно помішувати крем, інакше він пригорить.
Крем вариться до загустіння. Потім, коли він загусне потрібно проварити його ще пару хвилин і зняти з вогню. Як тільки тісто знімається з вогню, у нього викладається вершкове масло і крем перемішується до повного розчинення. Використовувати крем потрібно трохи остившім.