Зелений борщ з мисливськими ковбасками на щавлі

Зелений борщ з мисливськими ковбасками на щавлі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Зелений борщ з мисливськими ковбасками

Інгредієнти

Щавель консервований – 250 гр.
Картопля – 2 шт.
Цибуля – 1 шт.
Яйця – 2 шт.
Ковбаски мисливські – 3 шт.
Булгур – 125 гр.

Як приготувати Зелений борщ з мисливськими ковбасками на щавлі

Зелений борщ – другий за популярністю серед борщів в нашій країні після звісно ж червоного. Кожна господиня має свій власний унікальний рецепт. Я борщ завжди готувала, так як навчила мене мама. Але прийшов час створити свій рецепт, який потім можна передати доньці. Рецепт класичного борщу взятий за основу, але замість рису я буду використовувати булгур. І для яскравого копченого аромату додам мисливські ковбаски.

Покроковий рецепт

1. Картоплю і цибулю промити, очистити і нарізати кубиками. Мисливські сосиски нарізати кружечками.


2. Залити картоплю водою і поставити на вогонь. Коли закипить, зняти піну. Додати цибулю, щавель, мисливські ковбаски і булгур. Посолити. Яйця відварити, почистити і нарізати кубиками. Коли борщ буде готовий, додати яйця і ще поварити 10 хвилин.

3. Подавати борщ зі сметаною.