Зелений борщ з мисливськими ковбасками
Інгредієнти
Щавель консервований – 250 гр. | |
Картопля – 2 шт. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Яйця – 2 шт. | |
Ковбаски мисливські – 3 шт. | |
Булгур – 125 гр. |
Зелений борщ – другий за популярністю серед борщів в нашій країні після звісно ж червоного. Кожна господиня має свій власний унікальний рецепт. Я борщ завжди готувала, так як навчила мене мама. Але прийшов час створити свій рецепт, який потім можна передати доньці. Рецепт класичного борщу взятий за основу, але замість рису я буду використовувати булгур. І для яскравого копченого аромату додам мисливські ковбаски.
Покроковий рецепт
1. Картоплю і цибулю промити, очистити і нарізати кубиками. Мисливські сосиски нарізати кружечками.
2. Залити картоплю водою і поставити на вогонь. Коли закипить, зняти піну. Додати цибулю, щавель, мисливські ковбаски і булгур. Посолити. Яйця відварити, почистити і нарізати кубиками. Коли борщ буде готовий, додати яйця і ще поварити 10 хвилин.
3. Подавати борщ зі сметаною.