Зелений суп-пюре з брокколі

Зелений суп-пюре з брокколі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1 КРОК. У невелику каструльку, злегка нагріту на середньому вогні, влийте рослинне масло, повністю покривши дно. Потім додайте брокколі – найбільші суцвіття треба нарізати, щоб обсмажувати все рівномірно і як можна швидше.

2 КРОК. Через 5-7 хвилин періодичного помішування додайте до броколі шпинат дрібно нашатковану. Взимку можна брати заморожену в брикетах.

3 КРОК. Заважайте ще 5 хвилин, а потім додайте вершки.

4 КРОК. Дрібно наріжте сир і всипте в каструлю. Не давайте супу закипіти! Сир повинен бути з яскравим смаком, тому краще брати прикопченый.

5 КРОК. Роздушіть часник в каструльку і посоліть суп. Через 3-5 хвилин зніміть з вогню і перемеліть блендером до повної однорідності.