Жовтий суп з сочевицею і сирим жовтком

Жовтий суп з сочевицею і сирим жовтком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Зварити курячий бульйон. Закинути в бульйон очищену картоплю, нарізану кубиками. Варити 15 хвилин на середньому вогні.

Потім закинути сочевицю. Варити на повільному вогні ще 10 хвилин.

На вершковому маслі обсмажити до золотавого кольору дрібно порізану цибулю. Цибулеву засмажку перекласти в каструлю.

У невеликій мисці збити жовток, додати лимонний сік (сік не дасть яйцям згорнутися в гарячому супі).

І 4 столові ложки гарячого бульйону. Ще раз збити.

Вилити яєчну суміш у суп (суп при цьому не повинен кипіти). Суп посолити, додати перець, прованські трави. Варити 2 хвилини (але не кип’ятити), вимкнути вогонь.

Розлити суп по тарілках. Приємного апетиту!