Жульєн в булочках – красива в подачі закуска для сніданку або святкового меню!

Інгредієнти
| Куряче філе – 50 г | |
| Гриби – 50 г | |
| Майонез – опціонально | |
| Зелень – за смаком | |
| Сир – 50 г | |
| Сіль – за смаком | |
| Булочки – 2 шт. | |
| Чорний перець – щіпка | |
| Масло рослинне – опціонально | |
| Масло вершкове – 10 г |
Ніжний і ароматний міні-жульєн в булочках стане прекрасним варіантом для ситного сніданку або гарячої закуски для святкового столу. Блюдо просте, ароматне, смачне і швидке в приготуванні. Всього за чверть години можна створити ідеальну закуску до урочистої вечері з мінімуму інгредієнтів! Експериментуйте з видами грибом і соусами та дивуйте коханих!
Покроковий рецепт

Підготувати інгредієнти для жульєна. Вимити гриби та філе, цибулю очистити.

Подрібнити курку на дрібні кубики і обсмажити на суміші вершкового і рослинного масел.

Додати дрібно нарубані гриби з зеленню. Смажити до випаровування рідини. Довести начинку до смаку за допомогою солі і перцю.

Розділити булочки на половинки, вийняти м’якуш, залишаючи щільне денце.
Викласти всередину ароматну начинку.
Полити начинку майонезом, накрити булочку сиром сулугуні. Поруч викласти другу половинку булки. Відправити закуску в духовку на 10 хвилин.
Ароматний сніданок готовий до подачі! Приємного апетиту!
