Жульєн в булочках – красива в подачі закуска для сніданку або святкового меню!
Інгредієнти
Куряче філе – 50 г | |
Гриби – 50 г | |
Майонез – опціонально | |
Зелень – за смаком | |
Сир – 50 г | |
Сіль – за смаком | |
Булочки – 2 шт. | |
Чорний перець – щіпка | |
Масло рослинне – опціонально | |
Масло вершкове – 10 г |
Ніжний і ароматний міні-жульєн в булочках стане прекрасним варіантом для ситного сніданку або гарячої закуски для святкового столу. Блюдо просте, ароматне, смачне і швидке в приготуванні. Всього за чверть години можна створити ідеальну закуску до урочистої вечері з мінімуму інгредієнтів! Експериментуйте з видами грибом і соусами та дивуйте коханих!
Покроковий рецепт
Підготувати інгредієнти для жульєна. Вимити гриби та філе, цибулю очистити.
Подрібнити курку на дрібні кубики і обсмажити на суміші вершкового і рослинного масел.
Додати дрібно нарубані гриби з зеленню. Смажити до випаровування рідини. Довести начинку до смаку за допомогою солі і перцю.
Розділити булочки на половинки, вийняти м’якуш, залишаючи щільне денце.
Викласти всередину ароматну начинку.
Полити начинку майонезом, накрити булочку сиром сулугуні. Поруч викласти другу половинку булки. Відправити закуску в духовку на 10 хвилин.
Ароматний сніданок готовий до подачі! Приємного апетиту!