Жульєн в булочках до сніданку (гриби-курка-сир)

Жульєн в булочках до сніданку (гриби-курка-сир) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати інгредієнти для жульєна. Вимити гриби та філе, цибулю очистити.

Подрібнити курку на дрібні кубики і обсмажити на суміші вершкового і рослинного масел.

Додати дрібно нарубані гриби з зеленню. Смажити до випаровування рідини. Довести начинку до смаку за допомогою солі і перцю.

Розділити булочки на половинки, вийняти м’якуш, залишаючи щільне денце.

Викласти всередину ароматну начинку.

Полити начинку майонезом, накрити булочку сиром сулугуні. Поруч викласти другу половинку булки. Відправити закуску в духовку на 10 хвилин.

Ароматний сніданок готовий до подачі! Приємного апетиту!