Жульєн з куркою і грибами

Жульєн з куркою і грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Природно, що кожен кухар готує жульєн по-різному. Є, звичайно ж, свої секрети в приготуванні жульєна. Найчастіше готування «справжнього» жульєна передбачає складний процес, але для початківців хазяєчок «припасені» нескладні рецепти цієї страви. Так, в запропонованому рецепті використовується відварна курятина, гриби, майонез, сир (можна взяти і плавлений). Ці прості інгредієнти дозволять вам без особливих витрат на продукти, приготувати смачний і смачний жульєн, який можна запропонувати і до святкового застілля.

Як відомо, жульєн подається в порційному посуді – кокотницях. Така подача жульєна робить страву одночасно і зручним, і апетитним. Крім кокотниць для приготування жульєна з куркою потрібно підготувати каструльку, сковороду, лопатку для перемішування інгредієнтів, обробну дошку і ножик.

Про те, як приготувати жульєн з вареною курятиною і грибами, розповідається в нижчеподаному рецепті.

Покроковий рецепт