Ці маленькі палички дійсно були смачні!
Інгредієнти
Морква – 4 чашки (нарізати скибочки поздовжньо — див. малюнок) | |
Груша – 1 шт. (нарізати кубиками) | |
Бальзамічний оцет – 2 ст. л. | |
Вершкове масло – 2 ст. л. | |
Курячий бульйон – 1 / 2 чашки | |
Петрушка – 1 / 4 склянки (посіченою свіжої) | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком |
Як приготувати Золота моркву з грушами і бальзамічним оцтом
Легко взяти моркву і перетворити її в щось, що так радує око.
Покроковий рецепт
Нарізати моркву як на фото нижче. Замочити в холодній воді.
На теплу сковорідку на середньому вогні додати вершкове масло. Після того, як воно почало танути, додати моркву і нехай смажиться до золотистого кольору (близько 10 хвилин).
Після цього додати курячий бульйон і тушкувати поки він не зменшиться на половину. Додати бальзамічний оцет, нарізані груші, сіль і перець, і нехай знову тушкуватися.
Нарізати петрушку.
Після приготування овочів, додати дрібно нарізану петрушку і подавати.