Золота моркву з грушами і бальзамічним оцтом

Золота моркву з грушами і бальзамічним оцтом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ці маленькі палички дійсно були смачні!

Інгредієнти

Морква – 4 чашки (нарізати скибочки поздовжньо — див. малюнок)
Груша – 1 шт. (нарізати кубиками)
Бальзамічний оцет – 2 ст. л.
Вершкове масло – 2 ст. л.
Курячий бульйон – 1 / 2 чашки
Петрушка – 1 / 4 склянки (посіченою свіжої)
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком

Як приготувати Золота моркву з грушами і бальзамічним оцтом

Легко взяти моркву і перетворити її в щось, що так радує око.

Покроковий рецепт

Нарізати моркву як на фото нижче. Замочити в холодній воді.

На теплу сковорідку на середньому вогні додати вершкове масло. Після того, як воно почало танути, додати моркву і нехай смажиться до золотистого кольору (близько 10 хвилин).

Після цього додати курячий бульйон і тушкувати поки він не зменшиться на половину. Додати бальзамічний оцет, нарізані груші, сіль і перець, і нехай знову тушкуватися.

Нарізати петрушку.

Після приготування овочів, додати дрібно нарізану петрушку і подавати.