Звичайне картопляне пюре

Звичайне картопляне пюре – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Моєму картоплю чистимо в каструлю з водою. Потім зливаємо воду і заливаємо фільтрованою водою.

Ставимо каструлю на плиту, доводимо до кипіння. Додаємо 1,5 ложки солі. Варимо до моменту, коли картопля стане м’яким (перевіряємо виделкою, якщо легко протикається – готова). Обережно зливаємо гарячу воду, потрібно відкрити злегка теплу воду, щоб не пошкодити злив в раковині.

Молоко доводимо до кипіння. Заливаємо їм картоплю, додаємо масло.

Беремо толкушку і товчемо. Картопля готовий. Щоб він довше залишався гарячим можна накрити щільною тканиною.