Гарбузова каша з кускусом

Час приготування: 25 хвилин

Приготування каші з гарбуза е займе багато часу, якщо гарбуз заздалегідь заморожена дрібними шматочками. Час приготування мінімальна, тому каша відмінно збагатить ваш організм за сніданком.

Інгредієнти

Кількість порцій: 2
Гарбуз — 200 гр
Кускус — 30 гр
Вода — 1 ст
Молоко — 1/2 ст
Цукор і сіль — за смаком

Як приготувати Гарбузова каша з кускусом

Гарбуз з давніх часів використовують для приготування страв і просто в сирому вигляді. У ній міститься велика кількість корисних мінералів і вітамінів для людського організму. Кускус – це різновид пшениці, яка швидко готується і завдяки дрібному помолу підходить для дитячого харчування.

Покроковий рецепт

1

Розігріваємо воду до кипіння.

2

Гарбуз ріжемо шматочками, якщо вона свіжа. Або дістаємо заздалегідь з морозильної камери.

3

Доводимо воду до кипіння і викладаємо гарбуз.

4

Додаємо кускус. Промивати його не потрібно.

5

Після того, як каша закипить, варимо на повільному вогні близько 7 — 10 хвилин. Додаємо сіль і цукор за смаком.

6

Кашу накрити кришкою і дати настоятися 5-10 хвилин. Приємного апетиту.

Дивіться також:  Сирні палички