Паста з лососем під молочним соусом бешамель

Паста з лососем під соусом бешамель по-новому

Інгредієнти

Макарони соломка — 250 гр.
Молоко — 200 мл
Борошно — 2 ст. л.
Лосось — 200 гр.
Сіль — за смаком
Рослинне масло — для смаження

Як приготувати Паста з лососем під молочним соусом бешамель

Паста у вигляді соломки з лососем під соусом бешамель. Замість соломки можна взяти спагеті. Правда соус бешамель у нас буде не зовсім класичний. Спочатку я хотіла зробити саме його, але забула купити вершкове масло в магазині. І так ліньки було йти знову – тому вирішила, чому б не спробувати зробити такий соус на рослинному маслі. І у мене цілком непогано вийшло. Смак не відрізнити, і консистенція вийшла дивовижна – соус дуже добре обволік пасту і на смак вийшов ніжним і вершковим

Покроковий рецепт

1. Відварити пасту в підсоленій воді до готовності.

2. Філе лосося нарізати смужками і обсмажити на рослинному маслі.


3. Борошно обсмажити на рослинному маслі, що залишився від лосося. Потроху вливати молоко і кожен раз добре перемішайте, щоб не утворювалися грудки. Так влити все молоко і поварити, поки соус не стане густим.


4. З пасти злити рідину, додати соус і смажений лосось. Добре розмішати.

5. Відразу ж подати.

Дивіться також:  Паста під вершково-томатним соусом з каррі