Печінка куряча в горіховому соусі

Печінка куряча в горіховому соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Горіховий соус доповнює курячу печінку дуже цікавим смаком. Рецепт цієї страви привезений з Індії.

Інгредієнти

Печінка куряча – 500 гр.
Борошно – 3 столові ложки
Насіння гірчиці – 1 столова ложка
Масло вершкове – 50 гр.
Масло рослинне – 3 столові ложки
Кардамон зелений – 5-7 шт.
Чікен масала або приправа для приготування курки – 1 столова ложка
Каррі – 1 чайна ложка
Часник – 3-4 зубчики
Корінь імбиру – 20-30 гр.
Сметана – 1 стакан
Волоські горіхи (очищені) – 0,5 склянки
Сіль – за смаком

Як приготувати Печінка куряча в горіховому соусі