Апетитний борщ на курячому бульйоні

Апетитний борщ на бульйоні – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

На обробній дошці зручним способом шаткуємо капусту. Нарізку з білокачанної капусти перекладаємо в курячий бульйон.

Очищаємо картопляні бульби, нарізаємо їх середніми кубиками. Відразу відправляємо картоплю в каструлю до капусти. Трохи зменшуємо вогонь, продовжуємо варити.

Морква натремо. Звичний для супів цибулю замінимо червоним. Нарізаємо його кубиками.

Овочеву нарізку підсмажити до м’якості на рослинному маслі. Додаємо її потім в каструлю.

За 7-10 хвилин до готовності борщу на курячому бульйоні перекладаємо в каструлю подрібнену на тертці відварну буряк.

Борщ приправляємо своїми улюбленими спеціями, посіченою свіжої зеленню. Приємною всім трапези!