На обробній дошці зручним способом шаткуємо капусту. Нарізку з білокачанної капусти перекладаємо в курячий бульйон.
Очищаємо картопляні бульби, нарізаємо їх середніми кубиками. Відразу відправляємо картоплю в каструлю до капусти. Трохи зменшуємо вогонь, продовжуємо варити.
Морква натремо. Звичний для супів цибулю замінимо червоним. Нарізаємо його кубиками.
Овочеву нарізку підсмажити до м’якості на рослинному маслі. Додаємо її потім в каструлю.
За 7-10 хвилин до готовності борщу на курячому бульйоні перекладаємо в каструлю подрібнену на тертці відварну буряк.
Борщ приправляємо своїми улюбленими спеціями, посіченою свіжої зеленню. Приємною всім трапези!