Перед тим, як приступити до приготування, рекомендуємо приготувати всі необхідні продукти. Так не доведеться витрачати час на пошуки потрібних інгредієнтів в процесі готування.
Овочі добре промити, очистити від шкірки. Нарізаємо картоплю брусочками невеликого розміру. Форма нарізки може змінюватися залежно від бажання і настрою.
Нарізаємо цибулю півкільцями. Розігріваємо олію на сковороді і додаємо нарізану цибулю. Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору, не забуваючи періодично перемішувати.
Поки цибуля смажитися, нарізаємо гриби. Шматочки не повинні бути дуже маленькими, так як при смаженні вони зменшаться в розмірах. Коли цибуля набуде золотистий відтінок, додаємо до нього нарізані печериці. Готуємо до тих пір, поки з сковороди не випарується вся волога.
До приготованим грибів додаємо картоплю, солимо і перчимо за смаком. Можна додати улюблені приправи. Перемішуємо і накриваємо сковороду кришкою. Смажимо картоплю до готовності, періодично помішуючи. До готового картоплі додаємо крупно нарізаний часник і лавровий лист, накриваємо кришкою і залишаємо на 5 хвилин. Це додасть страві запашний аромат, який пробудить апетит у всіх членів сім’ї.
Перекладіть картоплю на тарілку, прикрасьте листям петрушки і подавайте до столу. Всім приємного апетиту!