Це легкий рецепт м’яких і ароматних коричних булочок. Використовуються найпростіші продукти, витрачається небагато часу, а виходить дуже смачно.

Інгредієнти
| борошно – 400 г | |
| цукор – 250 г для тіста | |
| цукор – 50 г для начинки | |
| сода – 1, 5 ч. ложки | |
| сіль – 1 ч. ложка | |
| соняшникова олія – 50 мл для начинки | |
| соняшникова олія – 0, 5 склянки для тіста | |
| кефір – 350 мл | |
| кориця – 1 ст. ложка |
Багато люблять побалувати себе випічкою, а ці м’які і ніжні булочки з корицею точно припадуть до смаку кожному. Пряні і ароматні, вони ідеально підійдуть для холодних зимових вечорів. За цим рецептом зможе приготувати навіть новачок, адже він дуже простий. Але в результаті виходять прекрасна випічка, яка порадують всю сім’ю. До того ж, з такої кількості тесту виходить 30 найсмачніше булочок.
Покроковий рецепт


Змішайте в мисці борошно, сіль, цукор і соду.


Влийте соняшникову олію, перемішати, щоб тісто стало м’яким і пухким.



Додайте кефір і замісіть тісто руками. Грудочок не повинно бути, консистенція повинна бути однорідною. Залиште готове тісто в холодильнику на 10 хвилин. Якщо вийшло дуже рідке – додайте борошна.

Щоб приготувати начинку, змішайте корицю і цукор.

Розділіть тісто на 3 частини. Одну частину розкачайте, змастіть маслом, насипте зверху начинку. Загорніть в рулет і розрізати на шматочки 2-3 див. Зробіть те ж саме з усіма іншими частинами тесту.
випікати 20-25 хвилин

Викладіть булочки на змащений вершковим маслом деко. У процесі готування тісто буде підніматися, тому треба класти шматочки 2-3 см один від одного. Випікайте булочки 20-25 хвилин при 180 градусах.


Готові булочки можна посипати цукровою пудрою або корицею. Приємного апетиту!
