Для приготування трьох порцій:
Нарізаємо потрібну кількість хліба товщиною 1,5 – 2 див.
Розігріваємо на середньому вогні сковороду з додаванням рослинної олії, (обсмажити основу для бутербродів, можна і без додавання олії). Викладаємо на підготовлену сковороду шматочки хліба і чекаємо, поки вони підрум’яняться 2-3 хвилини, перевертаємо на інший бік, почекаємо ще 2-3 хвилини.
Основа готова, її потрібно гарненько натерти часточкою часнику і трішки підсолити.
Потім покриваємо кожну гренку тоненьким шаром майонезу. Сир і яйце натираємо на дрібній тертці і щедро посипаємо все хрусткі гріночки яйцем і сиром.
Всі бутерброди викладаємо на блюдо і можна подавати. За бажанням можна присипати рубаною зеленню або сумішшю сухих трав.