Кожна господиня готує борщ по-своєму. Я пропоную ось такий варіант
Інгредієнти
Свинячі ребра – 0,5 кг | |
Картопля – 3-4 шт в залежності від розміру | |
Буряк – 1/2 шт | |
Морква – 1 шт | |
Цибуля – 1 шт | |
Оцет столовий – 1 ч. л | |
Цукор – 1/2 ч. л | |
Часник – 3 зубки | |
Масло рослинне – 2 ст. л для смаження | |
Сіль, перець – за смаком |
Суп їдять на обід кожен день. Ще одна варіація приготування популярного страви урізноманітнює обіднє меню.
Покроковий рецепт
Свинячі реберця промити і поставити варитися. Додати для смаку чорний перець і лавровий лист. Насичений бульйон готується протягом години.
Моркву почистити і натерти на тертці, можна використовувати попередньо заморожену натерту моркву. Буряк почистити і порізати тонкою соломкою. Чищений цибулю нарізати на кубики. Підготовлені овочі викласти на сковороду і обсмажувати до готовності. Коли овочі будуть майже готові, додати чайну ложку столового 9% оцту і половинку чайної ложки цукру. Завдяки оцту колір і смак борщу стане насиченим, а цукор погасить зайву кислоту
Картоплю почистити і порізати брусочками
У каструлю з бульйоном, додати картоплю і обсмажені овочі. Варити до готовності. Почистити зубки часнику, подрібнити і додати в готовий борщ, для аромату. Подавати зі сметаною.