Кожна господиня готує борщ по-своєму. Я пропоную ось такий варіант

Інгредієнти
| Свинячі ребра – 0,5 кг | |
| Картопля – 3-4 шт в залежності від розміру | |
| Буряк – 1/2 шт | |
| Морква – 1 шт | |
| Цибуля – 1 шт | |
| Оцет столовий – 1 ч. л | |
| Цукор – 1/2 ч. л | |
| Часник – 3 зубки | |
| Масло рослинне – 2 ст. л для смаження | |
| Сіль, перець – за смаком |
Суп їдять на обід кожен день. Ще одна варіація приготування популярного страви урізноманітнює обіднє меню.
Покроковий рецепт

Свинячі реберця промити і поставити варитися. Додати для смаку чорний перець і лавровий лист. Насичений бульйон готується протягом години.



Моркву почистити і натерти на тертці, можна використовувати попередньо заморожену натерту моркву. Буряк почистити і порізати тонкою соломкою. Чищений цибулю нарізати на кубики. Підготовлені овочі викласти на сковороду і обсмажувати до готовності. Коли овочі будуть майже готові, додати чайну ложку столового 9% оцту і половинку чайної ложки цукру. Завдяки оцту колір і смак борщу стане насиченим, а цукор погасить зайву кислоту

Картоплю почистити і порізати брусочками

У каструлю з бульйоном, додати картоплю і обсмажені овочі. Варити до готовності. Почистити зубки часнику, подрібнити і додати в готовий борщ, для аромату. Подавати зі сметаною.
