Ароматний борщ без капусти

Ароматний борщ без капусти – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготуємо необхідні інгредієнти.

Моєму м’ясо курки, готуємо бульйон на повільному вогні близько двох годин.
Чистимо моркву і буряк, нарізаємо тонкими колодами, щоб овочі могли добре проваритися.

Ріжемо цибулю і обсмажуємо його до появи легкого золотистого відтінку.

Буряк і моркву додаємо до цибулі. Готуємо під кришкою 10 хвилин (на середньому вогні). Додаємо трохи води і томатний соус. Тушкуємо ще 10 хвилин і прибираємо з вогню.

Чистимо картоплю, ріжемо колодами.

Виймаємо з бульйону курку, відокремлюємо м’ясо від кісток і кидаємо назад в бульйон.

Додаємо до бульйону овочі та картоплю, солимо і перчимо.
Шаткуємо петрушку, додаємо в борщ.
Варимо, поки не приготується картопля (на повільному вогні).

Страву можна подавати з грінками або сметаною, особливо смачно з часником!