Підготуємо необхідні інгредієнти.
Моєму м’ясо курки, готуємо бульйон на повільному вогні близько двох годин.
Чистимо моркву і буряк, нарізаємо тонкими колодами, щоб овочі могли добре проваритися.
Ріжемо цибулю і обсмажуємо його до появи легкого золотистого відтінку.
Буряк і моркву додаємо до цибулі. Готуємо під кришкою 10 хвилин (на середньому вогні). Додаємо трохи води і томатний соус. Тушкуємо ще 10 хвилин і прибираємо з вогню.
Чистимо картоплю, ріжемо колодами.
Виймаємо з бульйону курку, відокремлюємо м’ясо від кісток і кидаємо назад в бульйон.
Додаємо до бульйону овочі та картоплю, солимо і перчимо.
Шаткуємо петрушку, додаємо в борщ.
Варимо, поки не приготується картопля (на повільному вогні).
Страву можна подавати з грінками або сметаною, особливо смачно з часником!