1. Нам знадобиться: 5 невеликих «синеньких», 3 яйця, 3 – 4 цибулини шалот(у простолюдді кущівка) середнього розміру, майонез (можна низькокалорійний), грибна сипка приправа або кубики, рослинна олія.
Баклажани очищаємо від шкірки і ріжемо спочатку вздовж на 3 пластини
3. Потім пластини нарізаємо на невеликі брусочки довгасті
4. Збиваємо яйця, заливаємо ними «сині», не перемішуємо, ставимо в холодильник на 2 -3 години.
5. Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору в невеликій кількості рослинного масла. Додаємо баклажанно – яєчну суміш і обсмажуємо її протягом 10 хвилин, не забуваючи час від часу перемішувати
6. Посипаємо наші « гриби» приправою і додаємо 3 – 4 столові ложки майонезу. Смажимо ще 5 хвилин. Важливо не перепечеться, інакше вони «разлезутся».
Все, страва готова. Даємо йому трохи охолонути і можна приступати до дегустації